top of page

INZICHT IN JE BASISGEZONDHEID

Een gezond immuunsysteem. Een belangrijke basis om een energiek en een gezond leven mogelijk te maken. Ik werk met een meetbare tool die inzicht geeft in jouw basisgezondheid en die een oplossing biedt bij het verhogen van je fysieke en mentale gezondheid op celniveau.

Citrus Fruits

OMEGA 3

Een onjuiste balans van Omega 3/6 kan zorgen voor vermoeidheid, vertraagde alertheid, concentratie problemen, droog haar, droge huid, slaapproblemen, allergieën, gewichtsproblemen, depressies en ontstekingen, moeite met afvallen en meer kans op het ontstaan van welvaartziektes.

Wanneer je teveel hebt aan omega-6 noem en een tekort aan omega-3 vormen zich laaggradige ontstekingen en daar merk je helemaal niks van. Het worden ook wel de stille slopers van ons lichaam genoemd. Laaggradige ontstekingen kunnen dus chronisch worden. Chronische ontstekingen kunnen leiden tot talloze ernstige gezondheidsproblemen.

 

Wat zijn de voordelen van Omega 3 voor jouw gezondheid?

 • Voorkomt ontstekingen

 • Voorkomt vage pijntjes en vage klachten

 • Zorgt voor een mooie huid

 • Verlaagt risico op hart- en vaatziekten, kanker, alzheimer, artritis, hersenbloedingen en andere ziektebeelden

 • Helderheid in je hoofd

 • Meer energie

 • Betere opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen

 • het verlagen van LDL cholesterol en verhogen van HDL cholesterol

 • Het mogelijk verminderen van ADHD symptomen bij kinderen

 • Het is een krachtige ondersteuner bij hormonale klachten, zoals stemmingswisselingen, opvliegers en menstruatieklachten
   

* Maakt celmembranen doorlaatbaar waardoor voedingsstoffen makkelijk de cel in kunnen en afvalstoffen er weer makkelijk uit kunnen.


En er zijn nog veel meer gezondheidsvoordelen die niet hier genoemd staan.

BALANSTEST

Het is nu mogelijk om je vetzurenbalans te testen middels een droge bloedtest. Deze wordt uitgevoerd in gespecialiseerde laboratoria. Deze meet 11 vetzuren en geeft inzicht in jouw basisgezondheid op celniveau.

Een vetzurenmeting omvat:

 1. Droge bloedtest (thuistest). Een eenvoudige zelftest voor het analyseren van de vetzuren in capillair bloed dat uit een vingertop verkregen wordt met behulp van de Gedroogde Bloeddruppel- (Dried Blood Spot, DBS) techniek. Een DBS is wetenschappelijk bewezen net zo nauwkeurig te zijn als een veneus bloedmonster wanneer vetzuren geanalyseerd moeten worden.

 2. binnen 20 dagen bespreken testresultaten

 3. Persoonlijk advies  

Cover.png

bottom of page