top of page
20240411_103632.jpg

Traumatherapie - Reset jezelf

- Laat los wat je niet meer dient! -

Een Body Mind Reset sessie is een transformatieve reis van 1.5 tot 2 uur, speciaal ontworpen om jouw lichaam en geest te resetten en je te begeleiden naar een staat van volledige kracht.
 

In deze intensieve sessie gaan we samen een "deep dive" maken, we gaan naar de kern van jouw specifieke klacht. Of het nu gaat om fysieke ongemakken, emotionele blokkades of levensdoelen. In deze sessie gaan we de diepere lagen van jezelf verkennen waardoor je je bewust wordt van je oude patronen, gedragingen en pijn die niet langer dienend zijn en waardoor jij weer HEEL kunt zijn.
 

Je laat tijdens de Body Mind Reset los wat je niet meer nodig hebt. Je bevrijd jezelf van zware ballast. Hierdoor kan je energie weer vrij stromen, waardoor ruimte ontstaat voor positieve veranderingen. 

Wat levert een RESET je op?

 • Oude emoties verwerken en loslaten

 • Meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en (zelf)liefde

 • Een blijvende positieve mindset

 • Meer energie en levenslust

 • Je heel voelen op fysiek, mentaal en energetisch vlak

 • Een innerlijk weten in wat goed voor jou is

20240416_144905.jpg

Hoe ziet een online RESET eruit?

 • Een warm welkom met een kopje thee en het creëren van een warme, veilige sfeer

 • Gesprek waarin je hulpvraag en doel duidelijk wordt

 • De dagelijkse oefeningen

 • Een fysieke en mentale reset waarin je emoties en ballast loslaat

 • Afronden met een inspiratiekaart

 • Tools om al het geleerde nog beter te integreren

 • Een telefonisch evaluatiemoment na 3 weken


Een Body Mind Reset sessie duurt ongeveer 1.5 tot 2 uur. Samen gaan wij aan de slag met jouw klacht en doel. Het uitgangspunt is dat jij sowieso na één sessie eigenaar bent van jouw gewenste resultaat. Zonder dat je lang over je problemen hoeft te praten. Snel, simpel en effectief! We spreken jouw zelfherstellend vermogen aan.

De BMR-methode is maatwerk en helemaal aangepast op jou en datgene wat jou momenteel belemmert en wat nu nodig is. Het is een combinatie van NLP, EFT, EMDR, hypnose en energetische geneeskunde. 

Zorg ervoor dat je na de sessie voldoende tijd hebt voor jezelf en plan zo min mogelijk afspraken. 

Vijf dagen geleden heeft Ellen mij een Body Mind Reset laten ervaren. Het voelt alsof er een enorme last van mijn schouders is gevallen! De sessie was online (op mijn verzoek). Ik begrijp nog steeds niet hoe ze het doet en wat er precies is gebeurd, maar ik heb gehuild, gelachen én vooral zoveel intens 'gevoeld'. Ik ben absoluut niet 'zweverig' en ben verbaasd dat ik zo open stond deze sessie. Het effect? Ik heb duidelijk dingen los kunnen laten. In mijn geval heb ik liefdevol afscheid kunnen nemen van mijn (overleden) ouders. Voel me lichter, rustiger, minder angstig en ben nieuwsgierig wat deze verandering nog verder zal brengen. Ik raad deze sessie dus vol overtuiging aan! Sowieso is Ellen de eerste therapeute die mij weet los te weken van al het rationele en mijn overtuigingen kan doorbreken (ik ben 52 en heb nogal wat ervaring op dit vlak ;) ). Het grootste raadsel voor mij is dat Ellen op de een of  andere manier tijdens elk gesprek precies weet wat ik nodig heb. Ellen, dank daarvoor!

Ellen Meijer

bottom of page