top of page
DSCF1599.jpg

COUNSELOR AMSTERDAM

Counselor Amsterdam: Image

Als integratieve counselor in Amsterdam sta ik jou bij op het gebied van psychosociale problemen. Counseling is eigenlijk een ander woord voor coaching, ik heb in de sessies dan ook een coachende en ondersteunende rol. Ik bied hulp en ondersteuning aan mensen die rondlopen met psychische klachten, dit kunnen dingen zijn als stress, eenzaamheid, relationele problemen of motivatieproblemen. De hulp komt in de vorm van een therapie


Integratieve Counseling Amsterdam

Voordat je bij mij in de praktijk komt voor een sessie zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Tijdens dit gesprek zal blijken of ik de juiste therapeut ben en of het klikt tussen ons. Na dit gesprek worden er één of meerdere sessies ingepland en zal ik je bewust laten worden van je eigen problematiek. Uiteraard maken we hier samen een plan van aanpak voor en zullen we dit later evalueren. De bedoeling van een sessie met een counselor is ook inzicht krijgen in de onbenutte mogelijkheden en verborgen vaardigheden van jou als persoon.


Unieke persoonlijkheid

Ieder mens is uniek, daarom is elke sessie die ik met mijn cliënten heb nooit hetzelfde. Vaak krijg ik de maken met specifieke situaties of problemen die ook een bepaalde oplossing vereisen. Samen gaan we dit probleem analyseren en vervolgens bestrijden met behulp van integratieve counseling.


Wat kan ik voor jou betekenen?

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Voel je vrij om een gratis intakegesprek met mij aan te vragen. In dit gesprek gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, je bent nergens toe verplicht. Neem contact op via het contactformulier op de website of bel of mail mij via +31 640914612 of via info@lifecoachellen.nl.

Counselor Amsterdam: Text
bottom of page