DSCF1108.jpg

HELENDE SESSIE

Als BMR (Body-Mind-Reset) Professional kijk ik eerst samen met jou naar wat hetgeen is dat je belemmert om dat te bereiken wat je zou willen. Dit doen we door eerst jouw kernovertuiging concreet te krijgen.  In de eerste gratis coaching sessie maken we alvast een start om jouw vraag helder te krijgen.

Wat is dan de BMR®-methode?
De BMR®-methode zorgt ervoor dat jij je weer HEEL voelt. Ik noem dat de beste versie van jezelf, in jouw volste potentie. 

Alles wat jij hebt meegemaakt, gezien en gehoord in jouw leven wordt opgeslagen in jouw celgeheugen. Dat is jouw onbewuste. Je leeft vaak zo'n 95% vanuit dit onbewuste. En al deze onbewuste gedachten en gevoelens creëren bepaald gedrag dat te zien is in jouw buitenwereld. Jouw buitenwereld is altijd een reflectie van jouw eigen binnenwereld. Je doet dus al jarenlang veel op de automatische piloot, want dat kost het minste energie. Maar dat wat er in je onbewuste ligt, kan je wel belemmeren. Je wil het wel anders maar de resultaten blijven uit en het lukt je maar niet om het anders te doen.

Weet dat al jouw cellen uit energie bestaan en wanneer die energie verstoord raakt of blokkeert kan je fysieke of mentale klachten ervaren.  Op een vrij eenvoudige en snelle manier zullen we deze blokkades wegnemen zodat jij je weer heel voelt.  Middels een reset kan je jouw energie weer terugbrengen naar de juiste frequentie, en dat gaan we doen in één of misschien een paar helende sessies (afhankelijk van wat nodig is). Hierdoor ervaar je geen belemmeringen of klachten meer en kan je leven vanuit jouw ware potentie.