DSCF1108.jpg

Voor jou: de bewuste, gevoelige vrouw !

Mijn zielsmissie is om bewuste gevoelige vrouwen hun volledige potentie te laten benutten waardoor ze in diepgaande liefdevolle verbinding leven met zichzelf en anderen, en dat vanuit volledige vrijheid!

Misschien herken je dat wel, dat je hoofd vol zit en dat je je heel moe voelt. En dat je dan tot de conclusie komt: ik ben de afgelopen periode eigenlijk veel te streng voor mezelf geweest. Je bent veel bezig met plannen, organiseren, werk en andere dingen die er voor zorgen dat je veel leeft vanuit je hoofd. Hierdoor voel je soms lichamelijke pijnen of misschien wel angsten. 

Angst en pijn zijn allebei waarschuwingssystemen van ons lichaam. Deze onbewuste systemen proberen ons de hele dag te waarschuwen voor bepaalde zaken. De systemen hebben het echter niet altijd bij het juiste eind en zijn vaak juist té beschermend. Daar mag je dus naar toe, want het wil jou iets zeggen. En misschien ervaar je wel dat als je daar naar toe gaat je een soort gevoel van thuis mist. Dat je verlangt naar een plek (in jezelf) die je echt kan voelen en dat je je eigenlijk het liefst even zou willen terugtrekken om dichterbij jezelf te komen. 
En als je naar die dieper liggende behoefte gaat luisteren dan besef je je ineens: ik mag meer naar mijn lichaam luisteren!

Luisteren naar je lichaam is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Je merkt wel dat je die diepere verbinding mist, maar je weet niet zo goed hoe je hiermee om moet gaan.

Jouw hartsverlangen zegt: het gaat er niet om waar die plek is waar ik naar toe wil, als ik me er maar helemaal goed bij voel, en dat er een stevige basis is om volledig in vrijheid mezelf te kunnen zijn.
Vanuit daar, in het hier en nu, mag je gaan creëren wie je in essentie bent.
 

WhatsApp Image 2022-10-26 at 10.32_edited.jpg

Intensief coachingtraject

Een intiem, intensief 3 maanden traject voor bewuste gevoelige vrouwen die klaar zijn om hun licht te laten stralen en hun volledige potentie te gaan benutten.

 

We maken een shift van onzekere gevoelens als 'ik weet niet of ik het wel kan' naar vertrouwen en in je kracht komen te staan met het gevoel:

'ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan. En als het dan toch mis gaat, dan leer ik er maar van!
 

WhatsApp Image 2022-10-26 at 10.32_edited.jpg

Hoe lang duurt het en wat houdt het in?

Het traject duurt 3 maanden, 12 weken. We starten met een kort telefonisch intakegesprek waarin we kijken naar of de begeleiding die ik kan bieden bij jou past. Naar aanleiding van dit gesprek maken we samen een besluit of we starten met de intensieve coaching.

De eerste sessie zal online plaats vinden via video. Daarna volgen tenminste 3 intensieve sessies van ongeveer 2 uur per keer plaats op locatie (indien je de voorkeur hebt voor online dan kan dat natuurlijk ook). De live sessies vinden plaats in een coachhuis bij jou in de buurt, of we vinden elkaar ergens in het midden. Het coachhuis is een persoonlijke intieme therapieruimte waarbij ik zal zorgen voor een fijne, warme sfeer.

Na de sessies blijf ik in die 3 maanden (vanaf de start) voor jou beschikbaar voor overleg. Je mag mij dan in die periode appen, bellen of mailen. En waar nodig plannen we dan nog een videosessie in. We sluiten pas af als we allebei voelen: JA, ik leef vanuit mijn eigen zielsmissie, vanuit vertrouwen en kracht!

 

Wat gaan we doen?

Wat we precies inhoudelijk gaan doen ga ik nog niet verklappen,  en dat kan ik ook niet, want ik stem 100% op jou af waar de behoefte ligt. Puur maatwerk dus! Tools die ik toepas in de sessies kunnen zijn: creatieve therapie, ontspanningsoefeningen, gesprekken middels NLP en counseling, of meer lichaamsgericht werk (o.a. Body-Mind-Reset therapie of Reiki).

 

  

Na iedere sessie stuur ik je een uitgebreid verslag en ga je een volgende verdiepingsslag maken middels een intensieve oefening voor thuis. Dat alles met als doel dat jij in een diepe liefdevolle verbinding en vanuit volledige vrijheid gaat leven met jezelf en anderen. 

Wil jij deze prachtige reis samen maken? Een reis naar binnen waaruit dan jouw zielsmissie ontstaat waar vanuit je mag gaan leven en een nieuwe kant op mag gaan. Je zult merken dat je veel meer kan dan je denkt.