top of page
DSCF1599.jpg

LIFE COACH AMSTERDAM

Lifecoach Amsterdam: Image

Heb jij behoefte aan innerlijke rust, balans en zelfvertrouwen? Lukt het je niet om deze drie aspecten zelf goed te beheersen? Ik help je hier graag bij, onder andere door het gebruik van verschillende technieken. Als life coach in Amsterdam probeer ik je gedachten en gevoelens volledig onder controle te krijgen en je volledig op je gemak te laten voelen. 


Leefstijlcoach Amsterdam

In mijn praktijk in Amsterdam heb ik een fijne ruimte gecreëerd waar ik mijn cliënten graag ontvang. In deze ruimte kom je door de life coaching volledig tot rust en is het de bedoeling dat je je vrolijk voelt, positief denkt en uiteindelijk weet wat je doel is. 


Gratis intakegesprek

Ben jij geïnteresseerd in een sessie met een life coach in mijn praktijk in Amsterdam? De kosten ex btw voor één sessie van een uur zijn 90 euro, een sessie van anderhalf uur kost 120 euro. Voordat de eerste sessie plaatsvindt hebben we eerst een telefonisch kennismakingsgesprek via de telefoon, dit gesprek is gratis. Hierin stel ik jou enkele vragen zodat we elkaar wat beter leren kennen, mocht het van beide kanten klikken maken we vervolgens een afspraak.


Life Coach Amsterdam

Samen met mij als life coach staan we stil bij wie je bent als persoon, wie je zou willen zijn als persoon en hoe dit te bereiken is. De life coach sessies die je boekt kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Uiteraard is de ruimte in mijn praktijk in Amsterdam een hele goede optie, maar dit is zeker niet de enige optie. Een wandeling in het bos kan ook een hele mooie manier zijn om een gesprek te hebben met mij. In de natuur kom je vaak nog meer tot rust, dit zal bevorderend zijn voor de gesprekken die we hebben.  


Ontdek je talenten met behulp van een life coach

Tijdens de sessies ga ik kijken wie je bent en hoe je je voelt. Ook zal ik op zoek gaan naar de talenten die je bezit, want ieder mens heeft verborgen talenten. Door mij in te zetten als life coach Amsterdam leer je jezelf veel beter kennen en ontdek je dingen over jezelf die je eerder nooit geweten hebt. 


Alles op je eigen tempo

Ik zal tijdens de sessies aanvoelen hoe de gesprekken verlopen, alles zal gebeuren in het tempo dat je zelf prettig vindt. Niks is verplicht en alles mag. Ieder mens is uniek en heeft een eigen persoonlijkheid, wees hier dan ook trots op. Samen zorgen we ervoor dat jij je eigen lichaam en geest beter leert kennen en hier later ook profijt van hebt.


Afspraak maken in Amsterdam of bij jou in de buurt

Een afspraak maken gaat eenvoudig, ik ben bereikbaar via de telefoon op 06-409 146 12 of per mail via info@lifecoachellen.nl. Als eerst plannen we een gratis kennismakingsgesprek en als dat bevalt gaan we over op een of meerdere reguliere life coach sessies. Deze sessies kunnen zoals gezegd plaatsvinden bij mij in de praktijk of ergens bij jou in de buurt.   

Lifecoach Amsterdam: Text
bottom of page