top of page
DSCF1599.jpg

NLP COACH AMSTERDAM

NLP Coach Amsterdam: Image

Een NLP coach is eigenlijk een combinatie van een mental coach en een life coach in één. NLP staat voor neurolinguïstisch programmeren en is een methodiek die in het teken staat van training, coaching, ondersteuning, persoonlijke ontwikkeling en communicatieverbetering. Als NLP coach ben ik al een tijdje bezig in Amsterdam waar ik ook mijn praktijk heb. 


Waarom kiezen voor een NLP coach in Amsterdam?

Zoek je een geschikte NLP coach die je kan begeleiden in de zoektocht naar je ware zelf? In mijn praktijk in Amsterdam ben je van harte welkom om een sessie met mij te houden. Voorafgaand aan deze coaching sessies is het aan te raden om een gratis intakegesprek met mij te voeren, dit zal gaan via de telefoon. Op deze manier kijken we of ik wel de geschikte NLP coach ben voor jou en of het klikt tussen ons.


De voordelen van NLP coaching

Met NLP training leer je door het gebruik van gesproken taal en non verbale communicatie invloed te krijgen op onbewuste processen in het brein. De NLP methodiek wordt gebruikt om beter te leren communiceren of betere plannen te maken voor het werk wat je moet doen. NLP is ontstaan als een methode die zeer snel en zeer effectief resultaten bereikt. Inmiddels is het een wereldwijd gebruikte methode die steeds bekender aan het worden is.


Resultaatgerichte NLP training

Een NLP sessie is er altijd voor bedoeld om snel resultaat te boeken. Als NLP coach in Amsterdam probeer ik in korte tijd positieve veranderingen te stimuleren. Ook gaan we jouw beperkende zienswijzen vervangen door nieuw, verruimende opvattingen over het leven. NLP coaching is daarom ook zeer doel- en toekomstgericht.

NLP Coach Amsterdam: Text
bottom of page