OVER MIJ

Mijn naam is Ellen Nabuurs, en ik help ondernemende vrouwen, uit het leven volgens de automatische piloot te stappen, en de weg vrij te maken naar hun lievelingsleven!
 

Ik heb voor mezelf een meer dan 100% vrij en gelukkig droomleven weten op te bouwen, en woon nu in Spanje, en dat past helemaal.


Dat alles is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Met een positieve mindset, leren loslaten en doelgericht werken ben ik gekomen waar ik nu ben. Dat maakt mij een zeer gedreven en ook gekwalificeerde coach. Ik zie en ervaar dat alles mogelijk is, dat ik kan zijn wie ik wil zijn en kan doen wat ik wil doen.


En ook jij kan dat leven creëren, mits je bereid bent om daar ook voor te werken. Ik verwacht 100% inzet van jou, en dat mag je ook van mij verwachten. En als jij jezelf daaraan kan committen, dan hoop ik jou te mogen ontmoeten!

Momenteel begeleid ik gemiddeld 20 mensen per week en dat doe ik met veel liefde en passie. Daar zijn jarenlange ervaring en duizenden studie uren aan vooraf gegaan. De studies die ik heb afgerond zijn o.a. Social Work, Psychologie Counselling, NLP Practicionar, Yoga Teacher training, Reiki, en binnenkort in opleiding tot BMR Expert.

a2e8b553-98dc-40aa-b2d1-c03fe12188f2_edited_edited.jpg