top of page
Post: Blog2_Post
Zoeken

Counselling traject, nu vergoed door de aanvullende verzekeraar!

In April ga ik weer starten met sessies. De aanmeldingen beginnen al binnen te stromen alvorens ik het officieel kenbaar heb gemaakt. Daarvoor alvast heel veel dank als je bij mij al een sessie heb ingepland. Ik heb heel veel zin in om met nieuwe mooie energie weer aan de slag te gaan. Sinds dit jaar ben ik officieel geregistreerd als therapeut / counsellor. En dat is goed nieuws want nu worden mijn trajecten (deels) vergoed door de meeste aanvullende verzekeraars.


Wat is counselling? Counselling is een vorm van professionele begeleiding waarbij ik als counsellor jou help om persoonlijke of emotionele uitdagingen aan te pakken. Dit kan gaan over problemen in relaties, stress, depressie, angst, trauma of andere levensvragen. Ik richt me op het bieden van een veilige en vertrouwelijke omgeving waarbij je kan praten over jouw gedachten en gevoelens, en waarbij ik jou ondersteun om jouw doelen te bereiken en jouw welzijn te verbeteren.

Wat kan ik als counsellor voor jou betekenen?

Als jouw counsellor wil ik je graag laten weten dat je bij mij aan het juiste adres bent als je op zoek bent naar een oordelloze, positieve, confronterende en doelgerichte begeleiding. Oordelloos zijn betekent dat ik zonder vooroordelen en met volledige aandacht naar jouw verhaal luister. Ik creëer een veilige ruimte waarin je vrijuit kunt praten en waarin je je gehoord voelt.

Positiviteit is een belangrijke waarde in mijn counselling. Ik help je om je te richten op positieve aspecten van jezelf en je leven, zodat je sterker en veerkrachtiger wordt. Ik geloof dat een positieve benadering kan helpen om nieuwe perspectieven en mogelijkheden te ontdekken.

Als counsellor durf ik ook te confronteren. Dit betekent dat ik niet wegloop voor moeilijke onderwerpen en dat ik je kan uitdagen om nieuwe inzichten te verwerven. Confrontatie kan soms ongemakkelijk zijn, maar het kan ook een belangrijke stap zijn in je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ten slotte werk ik graag doelgericht. Samen stellen we duidelijke doelen op en maken we een plan om deze doelen te bereiken. Ik help je om stap voor stap vooruit te gaan en om je voortgang te monitoren. Op deze manier kun je gericht werken aan de veranderingen die je wilt zien in je leven.

Gratis counselling?

Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en ik help je graag om nieuwe inzichten te verwerven, persoonlijke groei te realiseren en je welzijn te verbeteren. Neem gerust contact met me op om te bespreken hoe we samen aan de slag kunnen gaan. Binnen 24 uur hebben we contact en plannen we een eerste gratis counselling gesprek in. In dat gesprek besluiten we of er een match is, en welk traject dan het beste bij jou past. Indien je voor een zeer intensief counselling traject kiest, dan is er ook de mogelijkheid om Body Mind Reset toe te voegen in de sessies. Hierover vertel ik in mijn volgende blog meer.


137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem deel aan onze mailinglijst

Bedankt voor het abonneren!

bottom of page