top of page
dscf1108-scaled.jpg

REIKI AMSTERDAM

Reiki Amsterdam: Image

Naast de reguliere sessies van mij als lifecoach geef ik ook reiki behandelingen in Amsterdam. Wat is reiki precies? En wat is het doel van een reiki behandeling? Is reiki hetzelfde als een massage?


Reiki behandeling in Amsterdam

Reiki betekent in het Japans ‘Universele Energie’. Het is een behandelmethode of massage die vroeger veel werd gebruikt en tegenwoordig steeds populairder aan het worden is. De reiki behandeling zorgt er mede voor dat de eventuele fysieke en emotionele pijn in het lichaam wordt verzacht. Je komt dichter bij je ware zelf en vergroot je bewustzijn over hoe je wil leven. 


Het doorgeven van energie

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van handoplegging, hiermee geef ik energie aan jou door. Door het plaatsen van de handen op verschillende plaatsen op het lichaam vindt er een energieoverdracht plaats. Het is niet zo dat ik mijn eigen levensenergie weggeef, het wordt als het ware verdeeld. De behandeling zorgt ervoor dat je zenuwstel gekalmeerd wordt en dat er blokkades uit het lichaam worden weggenomen of dat fysieke klachten niet langer bestaan. 


Ontspannend en rustgevend

De reiki behandelingen werken uiterst ontspannen en rustgevend en versnellen het natuurlijke genezingsproces. Omdat reiki in werkt op de energetische lagen van het lichaam voel je je vaker energieker en meer ontspannen. Omdat ieder mens uniek is worden reiki behandelingen door iedereen op een andere manier ervaren. Reiki voelt aan alsof je wordt opgeladen met krachtige en liefdevolle energie. Ook kan het voelen als een innerlijk bad waarna je alles weer met plezier aanpakt. Reiki is ook goed mogelijk als je helemaal geen klachten hebt, in dat geval is het puur ter ontspanning of als moment voor jezelf. 


De effecten van een reiki behandeling

Waarom is het krijgen van een reiki behandeling effectief? Er zijn een hoop effecten die zo’n behandeling kan hebben. Denk aan het verlichten van pijn, het bevorderen van het zelfgenezingsproces of het stimuleren van meer levenskrachtenergie. Ook zorgt reiki ervoor dat je weer van jezelf leert te houden en om een beter mens te worden. Een reiki behandeling zorgt voor veel positieve energie in het lichaam en na een behandeling voel je je zoveel energieker dan voorheen, ook kan reiki zorgen voor een stukje ontspanning.


Reiki Amsterdam

Nieuwsgierig geworden naar een reiki behandeling? In mijn praktijk in Amsterdam ben je van harte welkom om zo’n sessie samen met mij te ondergaan. De reiki behandeling duurt een uur en vindt bij mij in de praktijk plaats. Hiervoor is het handig om eerst een intakegesprek met mij in te plannen, dit kan je doen via het contactformulier op de website. Ook ben ik bereikbaar per telefoon op +31 640914612 of per mail op info@lifecoachellen.nl.

Reiki Amsterdam: Text

EFFECTEN

  • Verlichten van pijn en overgevoeligheid voor pijnen

  • Bevorderen van het natuurlijke zelfgenezingsproces

  • Gifstoffen uit het lichaam af te voeren

  • Reiki kan helpen de creativiteit te bevorderen

  • Opheffen van emotionele blokkades en onderdrukte gevoelens

  • Zorgt voor meer levenskrachtenergie

  • Kan algehele intuïtie verbeteren

  • Het kan je helpen om je gelukkiger te voelen

  • Het kan je helpen een beter mens voor jezelf en anderen te zijn

  • Reiki kan je helpen van jezelf te leren houden

Reiki Amsterdam: Text

Meike, Amsterdam:

Reiki bij Ellen was erg ontspannen en fijn. Ik had van tevoren verwacht dat ik vooral warmte zou voelen, maar op sommige plekken gebeurde er echt meer dan dat. Ik ben beniweuwd wat er nog aan na effect gaat gebeuren, maar dit was al boven verwachting. Mijn interesse is Reiki is absoluut aangewakkerd 🙂

Reiki Amsterdam: Quote

Aline, Amsterdam:

Een hele fijne Reiki sessie gehad van Ellen. De ruimte voelt goed en Ellen is een warm en toegankelijk persoon waar ik me op mijn gemak bij voelde.

Reiki Amsterdam: Quote

Manon, Amsterdam:

Hele fijne ontspannen sessie. Voelde me een stuk rustiger na de Reiki behandeling. Aanrader!

Reiki Amsterdam: Quote

Hester, Amsterdam:

Hester, Amsterdam: Bijzonder om een keer mee te maken. Ik was heel ontspannen na de sessie. Aanrader!

Reiki Amsterdam: Quote

Marit, Amsterdam:

Reiki was voor mij een nieuwe ervaring en ik had me geen beter persoon kunnen bedenken als Ellen. Ze is super toegankelijk en luistert goed. De behandelnig heeft oo mij meer gebracht dan ik van te voren had verwacht. Dus voor iedereen die iets nieuws wil proberen of nieuwsgierig is: ga naar Ellen

Reiki Amsterdam: Quote

Manon, Amsterdam:

Hele fijne ontspannen sessie. Voelde me een stuk rustiger na de Reiki behandeling. Aanrader!

Reiki Amsterdam: Quote
bottom of page