top of page
IMG_20220806_143352.jpg
1:1 Counselling traject

Durf jij het aan om een nieuwe, positieve richting aan je leven te geven? Ben je op zoek naar verlichting en begeleiding bij persoonlijke uitdagingen? Dan is counseling een uitstekende keuze voor jou!

Ik als ervaren counselor help je graag bij het vinden van inzicht en oplossingen voor je problemen, zodat je met nieuwe energie verder kunt. En het mooie is: counseling kan zelfs vergoed worden door je aanvullende verzekeraar!

Wat is counselling?
 

Counseling is een vorm van psychotherapie waarbij ik als counselor samen met jou werk aan jouw persoonlijke en emotionele uitdagingen. Het doel van counseling is om je te helpen bij het verbeteren van je emotionele en mentale welzijn en het oplossen van problemen of uitdagingen in jouw leven.
 

Als counselor werk ik met jou om inzicht te krijgen in jouw gedachten, gevoelens en gedragingen. Ik help je om effectieve coping-strategieën te ontwikkelen en problemen op een constructieve manier aan te pakken. Ik maak gebruik van een verscheidenheid aan technieken en benaderingen, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. 

Als counselor richt ik me op een breed scala aan problemen, waaronder angst, depressie, relatieproblemen, werk gerelateerde uitdagingen en persoonlijke groei en ontwikkeling.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe counseling jou kan helpen bij het bereiken van een gelukkiger en evenwichtiger leven. Want jij verdient het om te stralen, laat ons je daarbij helpen!"

Een intensief counseling traject
* meest gekozen*
 

Een intensief traject duurt 3 maanden, 12 weken. We starten met een kort telefonisch intakegesprek waarin we kijken naar of de begeleiding die ik kan bieden bij jou past. Naar aanleiding van dit gesprek maken we samen een besluit of we starten met de intensieve coaching.

De eerste sessie zal online plaats vinden via video. Daarna volgen 3 tot 5 intensieve sessies van ongeveer 1,5 uur per keer plaats. Dit kan online, maar ook live op locatie. De live sessies vinden plaats in een Coachhuis bij jou in de buurt, of we vinden elkaar ergens in het midden. Het Coachhuis is een persoonlijke intieme therapieruimte waarbij ik zal zorgen voor een fijne, warme sfeer.


Na de sessies blijf ik in de periode van 3 maanden (vanaf de start) voor jou beschikbaar voor overleg. Je mag mij dan in die periode appen, bellen of mailen bij vragen. En waar nodig plannen we dan nog een videosessie in. We sluiten pas af als we allebei voelen: JA, ik leef vvanuit vertrouwen en kracht!

bottom of page