top of page

Wie ben ik

Screenshot_20240416_162213_Gallery_edite

Mijn naam is Ellen Dokic-Nabuurs. Als levensavonturier en pionier van mijn eigen pad, begon mijn reis in dit leven in 1988 vol uitdagingen en verrassingen. De scheiding van mijn ouders op jonge leeftijd bracht niet alleen emotionele turbulentie met zich mee, maar zette ook de toon voor mijn drang naar prestaties en het leven vanuit mijn hoofd.
 

Ondanks mijn flexibiliteit leden mijn schoolprestaties, totdat een attente leraar me 'echt zag' en me liet beseffen dat kwetsbaarheid oké is. Deze persoonlijk reis in ontwikkeling leidde mij naar Zuid-Afrika samen met mijn vader, waar vrijwilligerswerk in een weeshuis mijn kijk op betekenisvol leven veranderde. Het voedde mijn interesse in sociaal werk en psychologie.

 

Mijn zoektocht naar innerlijke balans begon serieus toen ik besefte dat het leven aan me voorbijging zonder echt te genieten. Na een therapeutische reis vond ik ontspanning en diepere connectie met mezelf, en verhuisden we voor 10 maanden naar Spanje. In deze periode werd ik zwanger en in januari 2023 is ons dochtertje Luna geboren. Samen met mijn gezin omarm ik een levenswijze waarbij ik mijn intuïtie volg en elke uitdaging zie als een kans voor persoonlijke groei.

 

Ik moedig anderen aan om een groeigerichte mindset te omarmen. ​In mijn professionele carrière als psycholoog heb ik mijn reis voortgezet door veel onderzoek te doen naar de juiste tools om je te begeleiden in jouw doelen, zoals Counselling, Body Mind Reset, Trauma Release Breathwork en Pre- en perinatale psychologie. Deze benaderingen stellen me in staat om op een dieper niveau met mijn cliënten te werken, waardoor authentieke transformatie mogelijk wordt. Met passie en toewijding gebruik ik deze methoden om anderen te helpen hun eigen innerlijke balans te vinden en een vervullend leven te leiden.

Opleidingen & Certificaten

  • HBO Bachelor Social Work

  • Post HBO Psychologie & Counselling

  • Body Mind Reset Therapeut (Vilna.nl)

  • Pre- en perinatale Psychologie

  • NLP- Practitioner (Neuro Linguistish Programmeren)

  • NLP Kindercoach

  • Yogadocent (kinderen- en volwassenen)

  • Traumsensitief Coachen

bottom of page